AUDIT-Manager is een beheersoplossing met tal van praktische functionaliteiten zoals de opvolging van wettelijke vervaltermijnen, digitalisatie van klantenfiches, archiveren van uw permanente dossiers, een efficiënte timesheet, zowel forfaitaire als regie-facturatie, beheer van formaliteiten omtrent de antiwitwaswet en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR) en nog zoveel meer!

Getuigenis:
Wij zijn een kantoor met ongeveer 11 FTE's. We hebben ongeveer 130 auditopdrachten.
We hebben om verschillende redenen voor AUDIT MANAGER gekozen:
- Het registreren en delen van gewerkte uren, altijd beschikbaar voor alle medewerkers;
- Een overzichtspagina voor alle opdrachten van het kantoor en naleving van de AML-regels voor elke opdracht;
- Beheer van permanente cliëntendossiers;
- Beheer van de opeenvolgende taken bij het uitvoeren van controleopdrachten en de mogelijkheid om te allen tijde een dwarsdoorsnede te hebben van de uitvoering van deze taken;
- Efficiënte opvolging van de klantenfacturatie, zowel voor opdrachten met een vaste prijs als voor klanten die gefactureerd worden op basis van tijd en materiaal.
We willen de modulariteit van de programmering van de software en de specifieke instellingen voor elke situatie benadrukken. We willen ook de nadruk leggen op de regelmatige assistentie die wordt geboden door AUDIT MANAGER en hun teams om de integratie van gegevens in de software verder te ontwikkelen en om hulpmiddelen aan te reiken om de tijd die wordt besteed aan administratieve taken zoals FIMIS-declaratieoverzichten te beperken.

CDS


Klik hier voor meer info -- Audit Manager